Geslaagd Driedorpenschieten in Wessem

Ondanks dat we wéér geconfronteerd werden met materiaalpech kunnen we terugzien op een bijzonder geslaagde edititie van het Driedorpenschieten. Ditmaal waren we samen met Schutterij Sin Sebastianus-Gilde uit Beegden te gast bij Schutterij Sint Joris Wessem.

Meteen al bij het inschieten van de buks werden we geconfronteerd met een onverwacht probleem aan de buks. Een probleem waar we op dat moment als vereniging weliswaar geen antwoord op hadden, maar dat er, door onderlinge geweldige samenwerking met- en hulp van onze buren, niet voor gezorgd heeft dat we de spullen weer in konden laden.

Schutterij Sint Joris stelde ons één van hun buksen ter beschikking, waarmee we gedurende een paar gezellige uren, in de stralende zon op het mooie terrein in Wessem, een zestal ronden hebben geschoten, waarna de eindstand werd opgemaakt.

Ons team met Har Kessel, Lowie Eijkelhardt en Henk Derksen deelde met 54 punten de gedeelde eerste plaats met een team uit Wessem. De berichte wisselschaal, zo werd afgesproken, laten we nog een jaar in de kluis staan. Volgend jaar brengen we hem écht mee!

Een tweede team, het team met Mat Corsten, Mariet Derksen en Hugo Luijten, legde met 53 punten beslag op een gedeelde 4e plaats. Ook een prima prestatie! Proficiat allen!

Al met al een leuk, ouderwets gezellig Driedorpenschieten.

Met speciale dank aan onze buren in Wessem!