Wiel Geurts clubkampioen 2022

Afgelopen zaterdag 28 mei schoten we vanaf een uur of 16:00 voor ons Persoonlijk Clubkampioenschap.

De verraderlijke zon speelde een aantal, en niet de minsten, van ons al meteen in de eerste ronde behoorlijk parten. Of was het toch weer even wennen aan die oude, vertrouwde “Janssen-Buks”? Dat zou ook kunnen. Hoe dan ook, die eerste ronde betekende het Waterlooo voor flink wat schutters.

De 5 schutters die na een aantal ronden de verraderlijke zonsondergang echt de baas leken te zijn, Hugo Luijten, Ton Abels, Mariet Derksen, Maurice van Hugten en wiel Geurts, hadden op een gegeven moment hun draai goed gevonden, en leken niet meer te kunnen missen.

Een terugkerende zon en een aantal forse windvlagen zorgden er onverwacht toch nog voor dat we nog diezelfde zaterdag een nieuwe Clubkampioen zouden krijgen. Wiel Geurts had uiteindelijk de langste adem.

Wiel! Van harte proficat! De beker laten we keurig voor je graveren en oppoetsen!

Kijk in de Ledensectie voor de exacte uitslag.