Grathem bijt de spits af

Eindelijk! Na bijna 3 jaar wachten konden we afgelopen zondag weer genieten van een ouderwets gezellig schuttersfeest. We waren te gast bij Sint Severinus Grathem. Zij organiseerden het Dekenaal Schuttersfeest 2022. Voor het eerst werden dit jaar de Dekenaten Thorn en Roermond samengevoegd.

Voor Sint Sebastianus Heel was het tevens een eerste kennismaking met ons kersverse koningspaar Hugo Luijten en Jolanda Seijbel. Wát een uitstraling hebben, getuige ook de vele hartverwarmende reacties vanuit het publiek langs de kant van de weg en via Social Media, die nog tot laat in de avond binnen stroomden.

Uiteraard werd er ook nog geschoten. In 4 zestallen. Geheel in de lijn van dit seizoen ging het ook nu weer niet al te best. Dat heeft nu alle aandacht.

Het was goed om weer in een optocht…en oppe wei te kunnen lopen.