Leef luuj, sjoean daag en een gelökkig en gezóndj 2022!

Corona is nog steeds niet weg. Het mag duidelijk zijn dat dit voor iedereen een forse tegenvaller is, ook wij als vereniging lijden hieronder. Activiteiten die voorheen normaal waren, moeten we nu weer met een vraagteken bekijken.

We hadden zo gehoopt om het nieuwe jaar goed te beginnen maar niets van dit, we zijn weer terug bij af. Als bestuur spreken we wel de hoop uit dat we als vereniging bij elkaar blijven en we hebben er alle vertrouwen in dat dit bij ons ook gebeurt. Samen moeten we in staat zijn om als club overeind te blijven, als bestuur zullen we hier in ieder geval alles voor doen.

Een pandemie als deze zorgt voor enorme problemen en slaat de samenleving compleet lam, tegenstellingen en wantrouwen ontstaan aan alle kanten. Laten we ervoor zorgen dat dit bij ons niet gebeurt en dat we ook als vereniging dit doorstaan en dan maar hopen op betere tijden.

Natuurlijk is het verenigingsleven belangrijk, maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat iedereen gezond en wel deze crisis doorstaat.

Hierbij wens ik dan ook iedereen, leden en niet-leden, namens het bestuur van schutterij Sint Sebastianus in Heel, fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022.

Houd jullie allen goed!

 

Paul Derksen,
Secretaris Sint Sebastianus Heel

Geef een reactie