Vief zek potgróndj gratis??

Onze jaarlijkse potgrondactie komt er weer aan. Op 14 maart, vanaf een uur of 10:00, komen de leden van de schutterij en de biljartclub Heel weer bij u aan de deur. We lopen door Heel, Panheel, Osen en Pol.

De kwaliteit potgrond kost ook dit jaar weer 4 euro per zak.

Voor dit jaar hebben we wat nieuws. We verloten 5 zakken van deze potgrond onder onze volgers op facebook.

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel. Ga naar Facebook en deel daar dit bericht op je tijdlijn. Like ook onze facebook pagina Schutterij Sint Sebastianus Heel, mocht je dat nog niet doen uiteraard.

Op de dag van de potgrondactie, zaterdagochtend 14 maart, maken we de winnaar bekend en brengen we, binnen een straal van 15 km van Heel, de 5 zakken persoonlijk bij je aan de deur. Woon je nóg verder weg, dan spreken we wel even wat af.