Boerenkool met worst, een kwis en meezingen; de Feestavond van 2020

De feestcommissie, Ralf Naus, Hugo Luijten, Marga Eijkelhardt, Maurice van Hugten en Siem Bongers, stonden voor de moeilijke opgave om weer wat origineels te bedenken dit jaar. Dat is na het geweld van de kleurrijke transgenders en tiroler zingende ziekenhuismedewerkers van de afgelopen jaren zeker geen gemakkelijke opgave.

Maar het is ze gelukt. Met recht een zeer geslaagde feestavond.

De buffetkeuze was gewaagd maar heel erg lekker; holandser kon het bijna niet. Heerlijke boerenkool, wortelen stamppot, gehaktbal, braadworst en pudding. Sjiek, dat hadden er niet veel verwacht op een zaterdagse feestavond.

Na het eten het officiële gedeelte. We hebben 2 leden in ons midden die maar liefst 50 jaar lid zijn van een schutterij, aangesloten bij de MLSB. Eén van hun, On Stoop, is 50 jaar lid van Sint Sebastianus Heel. De ander, Peter Berben, is dermate actief in de schutterswereld, dat Lowie er moeite mee had alles opgenoemd te krijgen. Sinds een aantal jaren is hij ook lid van onze vereniging, en daar zijn we blij mee!

Een uniek speldje voor beiden, een speldje dat voor velen van ons nooit weggelegd zal zijn. On en Peter, van harte Proficiat!!

Het feest kon beginnen. Ook dit weer, gewoon oerhollands. een Kwis! Erg leuk in elkaar gestoken en gepresenteerd. Met als bonus meezingen op perfect uitgekozen sfeermakers. Het winnende team, Peter Berben, Elly Reijnders, Huub Reijnders, Huub Stoop, Saskia Stelten, Lowie Eijkelhardt en John Stelten, ging er met de hoofdprijs vandoor: een originele, 2013 editie, Rooi Oortjes Scheurkalender. Jazeker, de echte!

Geslaagde feestavond. Goed werk feestcommissie!

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”89″ gal_title=”Feestavond 2020″]