De wintercompetitie is weer gestart

We zijn weer begonnen! De Wintercompetitie is weer gestart.

We schieten uiteraard weer om de wisselbeker. De beker die nu nog bij Har Kessels op de schoorsteenmantel staat te pronken. Maar bovenal schieten we natuurlijk om de eer. De eer om de titel Winterkoning Sint Sebastianus Heel 2020 te mogen dragen. Degene die deze titel in de wacht sleept heeft het hoogste aantal punten over 3 zelf te kiezen schietsessies. In totaal schieten we 4 donderdagen. Ieder mag voor zich de “zwakste” score wegstrepen. Voor een aantal mensen staat de keuze nu al vast waarschijnlijk. Niet iedereen was gisteravond meteen weer gewend aan de gevoeligheid van de buks.

Dat geld niet voor Huub Reijnders en Ruud Tobben. Beiden gaan na de eerste sessie met 63 punten aan de leiding, gevolgd door Louis Briels met 59 punten en een gedeelde 3e plaats voor Har Sniekers en Saskia Stelten met allebei 58 punten.

Alle uitslagen zijn terug te vinden in de ledensectie.