Organisatie OLS Beekdaelen zoekt vrijwilligers

Beste mensen,

Op zondag 7 juli staat het OLS in Beekdaelen op de agenda.

Een 9-tal schutterijen uit de gemeente Beekdaelen hebben, nadat het evenement dit jaar niet door dreigde te gaan, gezamenlijk de stevige taak op zich genomen om in een korte tijd dit mooie evenement te organiseren.

Voor een evenement van deze omvang zijn veel mensen nodig. De organisatie zoekt dan ook veel vrijwilligers, en heeft alle deelnemende schutterijen gevraagd om samen op zoek te gaan naar mensen die dit graag eens mee zouden willen organiseren.

Draag jij onze cultuur en onze sport een warm hart toe, en zou je best eens deel willen uitmaken van de organisatie van et OLS, of één van de bijkomende evenementen en werkzaamheden in de periode van 12 juni tot en met 18 juli, schrijf je dan nu in via de website https://www.ols2024.eu/vrijwilligers. Ken je nog andere mensen die het leuk vinden? Iedereen is welkom! Iedereen dient zich wel even zelf aan te melden op de website.

Je kunt op die website kiezen waaraan- en in welke functie je graag zou willen deelnemen. Er is genoeg te doen, kijk gewoon maar eens rond op de website.

Je steunt ons ook!

En…door je op te geven als vrijwilliger steun je niet alleen de organisatie van het OLS maar steun je daarnaast ook nog eens onze eigen vereniging, Sint Sebastianus Heel! Selecteer daarvoor bij de vraag “Voor welke vereniging zet je je in?” in het opzoeklijstje “St. Sebastianus – (Heel)”

Dank je wel! Laten we er samen een mooi evenement van maken!