Geslaagd Dorpsschuttersfeest 2023

Fikse regenbuien en lekkende tenten hebben niet kunnen voorkomen dat we vandaag allemaal terug kijken op een erg gezellig en geslaagd Dorpsschuttersfeest.

Enig minpuntje was misschien dat we door de onvoorspelbare regenpauzes het kavelen nét niet voor het invallen van de duisternis helemaal konden afsluiten, maar gelukkig had iedereen daar alle begrip voor.

Op een gegeven moment was het té donker, waren de bôlkes gewoon niet meer te zien en hebben we moeten besluiten dat loting de einduitslag ging bepalen.

Het kavelen tussen de damesteams lukte nog net voor de duisrernis. We feliciteren het team ” WGTHG” (Wij Gaan Tot Het Gaatje) met het behalen van de eerste plaats!

Bij de gemengde 6-tallen ging de derde prijs naar “Bie ein Geraap” en de tweede prijs naar “Sjeetboum 2”. In deze klasse feliciteren we “VV De Gangmaekers 1” met het behalen van de eerste plaats!

Last but not least de jeugdklasse. Daar was het zeker niet minder spannend. Dit jaar hebben ze voor het eerst gestreden om de titel jeugdkoning- of koningin Sint Sebastianus Heel. Ze schoten daarvoor op een speciaal geprepareerde vogel.

Na een felle strijd mag Arya Corsten zich Jeugdkoningin Sint Sebastianus Heel 2023 noemen. Arya, van harte proficiat!

Een erg leuk evenement gisteren. We danken iedereen voor het komen en de bijdrage aan de gezelligheid!

En natuurlijk graag tot volgend jaar!

Geef een reactie