We zijn door!

Schitterend weer om te schieten, maar o zo verraderlijk. Dat is zoals elke schutter zich de korpsschieten van het OLS 2023 in Born zich zal herinneren. Ondanks alle vertrouwen van de gehele aanhang moest ook ons zestal, bestaande uit Ruud Tobben, Maurice van Hugten, Hugo Luijten, Har Sniekers, Ralf Naus en Ton Abels, het tóch nog maar even doen.

De schutterijen vielen met bosjes om ons heen af, maar we hebben het gered! Zaterdag de 8e gaan we terugkomen, in volledig kostuum en met dezelfde portie vertrouwen als afgelopen zondag.

Er was natuurlijk nog meer dan het schieten. We liepen ook nog een optocht door Born, ons Koningspaar Wiel en Brit zijn voor het eerst uitgetreden dit seizoen en Animato deed haar opwachting bij de marswedstrijden op het terrein met de rode vlag.

Qua scores vallen meteen Paul Derksen, 7e plaats in de categorie beste Vaandeldrager, en Joop Wagner, 5e plaats in de categorie beste Tambour-maître tijdens de optocht!

Voor de rest dan wel geen ere-metaal, maar ook zeker niet iets waarvoor we ons met onze leuke groep voor hoeven te schamen! De volledige uitslag in de categorie Oude Exercitie:

Beste Defilé12 plaats na loting, 7e plaats in punten
Beste Houding22e plaats na loting, 11e plaats in punten
Beste Tambour Maître Optocht5e plaats
Mooiste geheel19e plaats na loting, 11e plaats in punten
Beste Majorettes2e plaats
Marswedstrijden4e plaats
Beste Tambour Maître Marswedstrijden10e plaats
Beste Vaandeldrager7e plaats
Mooiste Koningspaar62e plaats
Mooiste Koningin70e plaats
Beste bordjesdrager116e plaats

Foto’s OLS 2023 in Born;