Te gast in Dieteren

Gisteren waren we te gast op het Bondsschuttersfeest van Schutterij Sint Stephanus uit Dieteren. Het was tevens de viering van hun 185 jarig bestaan.

Het is alweer de tweede keer dat we te gast waren op dit, voor ons, enigzins afwijkende Bondsschuttersfeest. De dagindeling is net íetsje anders, de puntentelling is net íetsje anders en de prioriteiten liggen net íetsje anders bij de Schuttersbond Eendracht Bron-Echt e.o. En dat gaat zéker niet ten koste van de gezelligheid.

Het was alweer de tweede keer in een paar jaar tijd dat we in Dieteren als Gastvereniging mochten optreden, en ook dit was weer een succes. Misschien niet qua schietresultaten, dat kon met name in de A en de B wat beter. Het C – Zestal daarentegen was goed op dreef en mistte helemaal niets. Maar desalniettemin ging de dagbeker dik verdiend naar Schutterij Sint Willibrordus uit Obbicht. Proficiat mannen!

Hadden we helemaal geen prijs? Jazeker! Een keurige tweede prijs voor het beste gastoptreden die dag. Tweede van de…? Dat zoeken we nog wel eens op.

Leuke dag!

Hieronder een impressie, mede met dank aan fotografe Lieske Leunissen uit Klimmen.