De klas van OSL Buksmeesters 2021 / 2022

Ons club- en tevens medebestuurslid John Stelten gaf al heel vroeg in 2020 bij het bestuur aan wel interesse te hebben in een cursus OLS buksmeester. “Gewoon vanuit interesse zou ik dat graag willen doen”, zo gaf hij zelf aan. 

Al hebben we binnen onze vereniging bepaald geen gebrek aan buksmeesters, zo’n interesse laat je als vereniging niet onbenut.

John heeft geduld moeten hebben. Nadat door Corona de cursus in oktober 2021 eindelijk van start ging, werd ie na een uitgebreide kennismaking met de Wet Wapens en Munitie (WWM) en een BHV training bij Alles Paletti in Maasbree weer voor onbepaalde tijd op slot.

Tot maart dit jaar. Nu leek Corona echt voorbij, en konden de laatste 3 sessie ingepland worden. In Herkenbosch werd gepraat over Arbo, RI&E, Psychologie en het Schootsveld, om het daarna nog een keer een hele avond in Baexem over, toch wel het belangrijkste in onze sport, het wapen te hebben.

En dan uiteindelijk … zaterdag 26 maart 2022. De uitreiking van het felbegeerde certificaat.

 

John, proficiat!