Het kermiskaarten gaat door!

We gaan weer kaarten met de kermis in Heel!

Het was zeker geen gemakkelijke beslissing, maar uiteindelijk zijn we blij te kunnen communiceren dat het kermiskaarten dit jaar definitief weer door zal gaan.

Waarom de beslissing zo lastig was zal niet moeilijk te raden zijn; het Coronavirus is nog steeds het land niet uit. Wij nemen als Schutterij dit virus en de daarop te nemen maatregelen uiterst serieus, getuige ook de vele annuleringen die we het afgelopen half jaar helaas hebben moeten doorvoeren. Steeds waren we bezig geweest met het opzoeken van de mogelijkheden binnen de maatregelen zoals het RIVM deze stelt. Zo ook bij het maken van een beslissing met betrekking tot het kermiskaarten in 2021, maar dit keer eens géén annulering!

Dit betekent wel dat het kermiskaarten weliswaar door zal gaan, maar dat het tóch anders zal zijn dan andere jaren. Samen met Roldy, van café Oppe Linj, hebben we afgesproken dat;

  • Er alleen mag worden deelgenomen aan het kermiskaarten met een vaste zitplaats,
  • er maximaal 4 mensen mogen plaatsnemen aan een tafel,
  • de tafels op ruime afstand van elkaar zullen staan,
  • we een maximale tijd afgesproken hebben waarop we gaan kaarten; van 11:00 tot 16:00 uur,
  • en dat er geen live-muziek zal zijn zoals dat afgelopen jaren het geval was.

Voor de rest doen we er alles aan de traditie zo veel mogelijk voort te zetten. Zo hebben we ook dit jaar weer die bekende heerlijke Kip en Worsten, en zal er weer een tombola zijn met mooie prijzen. En.. last but not least, we serveren natuurlijk ook weer lekkere eieren met spek!!

De inleg is 1,50 per persoon.

Oppe Linj, maandag 6 september, graag tot dan!