“Weet je nog die dag dat we tweede werden op het OLS?”

Vooruit, dat was in 2020. Het jaar waarin het OLS zich voor ons zestal afspeelde  op het terras bij Oppe Linj in plaats van in de sjöttewei van Meijel. Maar toch..

Natuurlijk was het niet serieus, en was het maar een spelletje met je telefoon, maar de spanning was toch aanwezig. Thuis met oefenen drukten we de eerste 10 bölkes fluitend met de ogen dicht weg, in het toernooi was dat toch anders. Zo gaven de meesten aan.

Dat bleek ook wel. Van de 47 teams vielen er maar liefst 37 in de eerste af.

Materiaalproblemen werden getrotseerd. Het team van Sint Sebastianus Heel, bestaande uit Anouk van de Winkel, Peter Berben, Saskia Stelten, Ralf Naus, Mat Corsten en John Stelten is, niet te vergeten gesteund door parapluhouder Marijke Peeters, gewoon 2e geworden op het OLS van 2020. En als Peter niet per ongeluk het scherm van de reservebuks aangeraakt had hadden we het nog lang volgehouden.

Serieus of niet, het evenement was groots door L1 opgezet. Een erg leuke, welkome afwisseling in dit voor iedereen vervelende en triest jaar 2020.

L1, namens ons allemaal bedankt!

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”91″ gal_title=”Digitale OLS 2020″]