Veel animo voor ons dorpsschuttersfeest

Afgelopen zaterdag organiseerden we ons jaarlijkse dorpsschuttersfeest. Na een enigszins tegenvallende opkomst in 2018 kunnen we dit jaar weer terugkijken op een mooie opkomst.

Vooraf werden we nogal verontrust door de voorspelde wind. En inderdaad, die wind zorgde er af en toe voor dat de naastgelegen bomen de harken compleet bedekten. Met name boom 2 was af en toe de dupe.

Met 4 buksen, 3 van onze vereniging en 1 van onze buurvereniging uit Beegden, werden in totaal 54 kaarten weggewerkt. Kaart 26 bleek uiteindelijk, het was inmiddels al bijna donker, de kaart van het winnende zestal “Heere van Heel 1”, bestaande uit  Ralf Naus, Sean Eisenga, CindyKessels, Kay Coolen, Jan Baeten en Sven Baeten. Zij gaan dit jaar de wisselbeker vertroetelen.

Heere van Heel 1 won maar nipt van de nummer 2, het team “Pipes and Drums Aldenghoor 3″, beiden hadden 34 punten, het laatstgenoemde team schoot echter nét iets eerder mis tijdens het kavelen.

We hadden dit jaar voor het eerst ook een prijs voor het beste damesteam. Die prijs ging naar het team Ladies First met 13 punten.

Allen bedankt voor de gezelligheid en het steunen van onze vereniging.

Graag tot volgend jaar!

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”84″ gal_title=”Dorpsschuttersfeest 2019”]