Bondsschuttersfeest Heel, de mussen vielen van de daken

Terwijl we ons tijdens het Bondsschuttersfeest in Melick nog stonden op te warmen in de tent, vielen 2 weken later tijdens ons eigen Bondsschuttersfeest de mussen van de daken.

Toch kunnen we, ondanks, of juist vanwege, dat warme weer terugkijken op een bijzonder geslaagd schuttersfeest. Geen onaangename tegenslagen, geen ongelukken en vooral veel gezelligheid. De Maaskapel zorgde ondanks het warme weer in de feesttent voor een prima sfeer.

Voor het eerst maakten we gebruik van de mobiele kogelvangers. Een waar succes, al is het opbouwen, afbreken en transporteren van die dingen een hels karwei gebleken. Met letterlijk bloed, zweet en (minder letterlijk) tranen hebben we het echter prima voor elkaar gekregen met z’n allen.

En dan komt na twee mooie dagen het moment waar iedereen een beetje tegenop zag. Het nadeel van elk feestje; opruimen! Langs deze weg veel dank aan allen die geholpen hebben! Vanaf het laatste schot op de zondagavond werden de mouwen tot na middernacht flink opgestroopt. Vooruit, het laatste uurtje was het fanatieke er een beetje vanaf en was het vooral nog de gezelligheid aan de laatste 2 nog overeind staande tafeltjes in de tent die telde. Om 8:00 uur ‘s morgens werd ondanks het feesten de draad echter weer gewoon opgepakt…. waarna tegen de avond het terrein gewoon leeg was!

Leuke dagen. Over een jaar of 4-5 doen we het gewoon nog eens.

Onderstaand alvast een paar foto’s, meer foto’s volgen nog.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”79″ gal_title=”Bondsschuttersfeest Heel 2019″]