Penningmeester van adel

Wie kan er nou zeggen dat de vereniging een koning als penningmeester heeft?

Wij! Sinds gisteren. Na een spannende eindstrijd waarbij onder de boom de twee laatste steuntjes van de vogel door de felle zon nauwelijks te zien waren, trof Har Sniekers ‘m precies op de juiste plaats. “lings ôngerin!” Luid gejuich….en stiekum ook een enkele spontane maar sportieve “potverr..” klonk vanaf de banken.

Precies 7 jaar geleden flikte Har ‘t zelfde. Dat jaar, in 2012, vertegenwoordigde Har onze schutterij ook al. Dat jaar ging hij vergezeld met Sandra Coenen als koningin. Diezelfde Sandra zal Har ook dit jaar weer vergezellen als koningin van Sint Sebastianus Heel. Een prachtig koningspaar.

Naast de schutterij werd er nog door twee teams op een vogel geschoten, door Animato en de club van 50.

Kristel Geelen opende de dans voor Animato en haalde hun vogel al snel naar beneden. Peggy Bloem, uitkomende voor de club van 50, volgde al snel. Kristel en Peggy, van harte proficiat!

Een mooie dag, niet op de laatste plaats geholpen door het prachtige zomerweer.

[Best_Wordpress_Gallery id=”72″ gal_title=”Koningschieten 2019″]