We gaan je missen Wil!

Heel af en toe vertelde je iets over je gezondheid. Niet te vaak, en ook niet tegen iedereen. Wanneer we met de Schutterij bijeen waren was je er met name voor de gezelligheid, om tussen de mensen te zijn … en om te winnen met schieten natuurlijk.

Je was er op jouw manier, en leverde je bijdrage op jouw manier. Meestal met je camera, ergens op de achtergrond, of langs de route van de optocht. Zo heb je ons van veel mooie plaatjes voorzien.

Dat schieten ging dit jaar trouwens wel heel erg prima Wil! In 2018 was je één van de beste schutters over het hele jaar gekeken, hetgeen je nog eens kracht bijzette met een sterk optreden op het Persoonlijk Kampioenschap van de OLSB.

Maar kort daarop…. we schrokken allemaal toen we hoorden over je gevecht tegen die enge ziekte. En we werden stil toen we kort daarop hoorden dat je dat gevecht, onverwacht, al heel snel verloren hebt.

Namens alle leden van je vereniging:

Rust zacht Wil. We gaan je missen.