Ohhh … kiek wat leuk!!

Overweldigende reacties op onze Dirndltentsters!

Op het idee gebracht door een collega Schutterij in 2017 en bij hoge uitzondering stonden we dit jaar in een iets andere setting aan de start van de optocht van het Internationale Schutterijen en Gildetreffen tijdens het Oktoberfest in Sittard.

Onze Marketentsters hadden hun gebruikelijk tenue thuis gelaten en liepen geheel in de Oostenrijkse Dirndl-stijl. Daarbij werden ze ook nog eens gecompleteerd oor een drietal enthousiaste niet Marketentster-leden van onze vereniging; Corrie, Margo en Anouk.

En met succes! Uitzinnige en hartverwarmende reacties gedurende de gehele route. Met name het lopen door, en zelfs bijna óver, de terrassen vol uitzinnige feestvierders bezorgde menigeen ook dit jaar weer ene gelukkige glimlach op het gezicht en zelfs op een aantal momenten kippevel.

Dit blijft toch een hele speciale optocht.

Aansluitend zorgden DJ Dirndl en de Palemiger Spatzen weer voor een hoop gezelligheid in het Brand Weitzen paviljoen.

Net als vorig jaar; schitterend!

[Best_Wordpress_Gallery id=”71″ gal_title=”Oktoberfest Sittard 2018″]