Aanstaande zaterdag wedstrijdschieten voor iedereen!

Aanstaande zaterdag, 11 augustus 2018, is het weer zover. Dan organiseert onze vereniging Sint Sebastianus Heel weer het jaarlijkse Dorpsschuttersfeest.

Die dag kun je op een leuke, gezellige manier met je eigen vrienden, familieleden of collega’s van het werk of andere verenigingen samen kennis maken met de schietsport. Stel je eigen team samen, schrijf je ter plekke in en strijd mee om mooie prijzen. Inschrijven is mogelijk van 14:00 tot 17:30, een schietkaart kost 12 euro. Je mag zo vaak meedoen als je zelf wilt. Je team moet uit 6 personen bestaan. Heb je te weinig vrienden of familieleden meegebracht om een eigen 6-tal te maken, er lopen genoeg andere mensen rond die dat samen met je willen doen.

Schieten doe je, wanneer je ouder bent dan 16 jaar, met dezelfde, echte buksen waarmee ook de eigen leden onze naam op de verschillende schuttersfeesten en het OLS verdedigen. Wil je het gewoon eens proberen, kom dan zaterdag naar ons schietterrein aan de Pannenhof in Heel.

Ben je jonger dan 16 jaar, maar ouder dan 10, ook dan kun je zaterdag met een echte mee schieten om mooie dagprijzen. De buksen zijn dan wel wat lichter, de bôlkes staan niet helemaal zo ver weg, maar het schieten en het materiaal is zeker niet minder professioneel. Ook de jeugd schiet zaterdag, onder deskundige begeleiding, met echte wedstrijd-luchtdrukbuksen. Een jeugdteam bestaat uit 3 mensen, maar er kan ook individueel geschoten worden, dit is geheel gratis.

De winnende teams gaan naar huis met mooie bekers en geldprijzen. Voor het winnende damesteam is er nog een aparte prijsbeker. Maar al win je niks met schieten, misschien ga je met zelfs een nog mooiere prijs naar huis die je wint in de tombola die we organiseren. En lukt ook dat niet, dan heb je in ieder geval een leuke dag gehad.

Je bent welkom, aanstaande zaterdag 11 augustus vanaf 14:00 uur op de ons schietterrein aan de Pannenhof! Vergeet alleen niet een legitimatiebewijs mee te nemen, dat is helaas door aangescherpte regelgevingen vandaag de dag verplicht. Zonder legitimatiebewijs mogen we je niet met onze zware wapens laten schieten.

Tot zaterdag!

Een kleine sfeerimpressie van het afgelopen jaar:

[Best_Wordpress_Gallery id=”68″ gal_title=”Dorpsschuttersfeest 2017″]