Wat was ie dichtbij…die verdraaide dagbeker

Als we dit jaar één kans gekregen hebben om die verdraaide dagbeker nog een keer te winnen was het afgelopen zondag in Brachterbeek wel. We hebben erom mogen kavelen, maar helaas was Wessem net iets te sterk die dag.

Windstil weer, een graadje of 29 en maar héél af en toe een klein wolkje wat voorbij kwam zweven… het was heet. Dat had ook helaas zijn invloed op het aantal mensen langs de route van de optocht. Maar al met al hebben er met z’n allen toch weer een leuke dag van weten te maken.

Ondanks de vakantietijd toch een redelijk hoge opkomst, we konden 5 teams samenstellen. De schietresultaten waren niet verkeerd. Met name het B-Team (uiteindelijk na lang kavelen toch nog maar 6e) en het C-Team (3e) lieten goed van zich horen in Brachterbeek.

De prijzen in en tijdens de optocht bleven ditmaal iets achter, al zijn we heel trots op wederom een ereplaats voor onze Vaandeldrager Paul Derksen en…we zijn zeker trots op een hele mooie derde plaats voor onze spontaan ingevallen nieuwe bordjesdraagster!

[Best_Wordpress_Gallery id=”67″ gal_title=”Bondsschuttersfeest Brachterbeek 2018″]