Driedorpenschieten 19 mei 2018

Afgelopen zaterdag stond er weer het jaarlijkse driedorpenschieten op het programma, ditmaal was het weer onze beurt om deze leuke dag te organiseren.

Met een lekker zonnetje, op een terrein wat er mooi bijlag en weer compleet gemaakt met een goed verzorgd muziekje door Maurice, begonnen de 3-tallen van Wessem, Beegden en Heel in de namiddag met het vormen van de drietallen en de schietwedstrijden.

Na drie rondes, bij het ingaan van de kavelrondes, bleken er nog 4 teams over. 1 uit Beegden en 3 uit Heel.

Beegden viel na de eerste kavelronde af. Het team van Ralf, Louis en Bart werd keurig derde. Daarna volgde een spannend treffen tussen team Hugo, Ruud Kay en Christien Piet en Maurice. in de 4e kavelronde ging het mis voor het laatste team.

En daar stonden ze dan, Ruud, Hugo en Kay. Het beste team van het driedorpenschieten 2018. Met 62 treffers uit 63 schoten, waarvan 36 in de zon, op de kleine bölkes!

Proficiat heren!