Op 29 juli organiseren we weer een dorpsschuttersfeest.

Schutterij St. Sebastianus Heel organiseert op zaterdag 29 juli het jaarlijkse dorpsschuttersfeest. Dit dorpsschieten is voor bedrijven, verenigingen, families, buurten en iedereen die op een leuke en ontspannende manier kennis wil maken met het schutterswezen.

Het betreft hier schietwedstrijden met de zware buks voor zestallen. Voor de winnende zestallen zijn er mooie prijsbekers met bijbehorend prijzengeld beschikbaar gesteld. 

Voor het winnende dameszestal is een aparte prijsbeker beschikbaar gesteld. Inschrijving is mogelijk van 14.00 uur tot 17.30 uur, een schietkaart kost 12 euro. Tevens bieden wij ook dit jaar weer de jeugd van 10 tot 16 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan de schietwedstrijden. Hierbij wordt, onder deskundige begeleiding, met een luchtdrukbuks op de bölkes geschoten in een speciaal hiervoor vervaardigde kast. Dit jeugdschieten is met drietallen maar ook individueel kan er geschoten worden, dit is geheel gratis. 

Door nieuwe regelgeving dient elke schutter een geldig identiteitsbewijs bij zich te hebben en op verzoek te tonen. Iedereen is op zaterdag 29 juli vanaf 14.00 uur van harte welkom op ons schietterrein aan Pannenhof.