OLS 2017 – “Doa kump get aan”

Ondanks het wat druilerige weer tijdens en zeker ook na het lopen van de optocht door Sint Sebastianus, én het op het allerlaatste moment uitvallen voor een vervolg aanstaande zaterdag, mogen we toch spreken van een mooi en geslaagd OLS.

Ons zestal, Louis Briels, Har Sniekers, Ruud Tobben, Henk Levels, Peter Berben en Ton Abels, kon de druk perfect aan en schoot geweldig.. Er stond een team waar zelfvertrouwen van afstraalde. Iedereen voelde dat, en gaandeweg de kavelrondes twijfelde helemaal niemand meer aan een doorgaan naar de volgende ronde. Maar juist op zo’n, allerlaatste, moment slaat het gevaar toe en ging het op het allerlaatste moment toch nog mis.

Desalniettemin, een hele goeie prestatie. We hebben toch maar even meer dan 100 schutterijen achter ons gelaten! We zijn trots op ons zestal. Klik hier voor een compleet overzicht van alle schietresultaten.

Prijzen waren er in een paar wedstrijden, Ook daar mogen we trots op zijn, zoals we ook trots mogen zijn op de legendarische woorden, ditmaal niet van onze eigen voorzitter maar van de L1-commentator bij en tijdens ons defilé in Merkelbeek; “Doa kump get aan!” En dat bleek uit de resultaten:

WedstrijdUitlslag St. Sebastianus HeelScore
Beste Defilé nieuwe excercitie ongewapend2e plaats91,5%
Beste houding optocht nieuwe excercitie ongewapend3e plaats NL 89,5%
Beste Tambour-Majoor nieuwe excercitie ongewapend3e plaats86,17%
Mooiste geheel nieuwe exercitie ongewapend2e plaats NL92,33%
Beste bordjesdrager34e plaats79,67%
Beste commandant9e plaats88,75%
Beste vaandeldrager6e plaats91,5%
Mooiste koningin 10e plaats89,33%
Mooiste koningspaar12e plaats89,17%
Marswedstrijden2e plaats87%
Beste Tambour-Majoor marswedstrijden3e plaats86,4%

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”OLS 2017″]

Meer foto’s en video’s volgen ..