Jeugddag Sjöttejeugd O.L.S.

Beste Dame/Heer,

 

Onlangs hebben we een informatieve mail gestuurd over de jeugdcommissie van de O.L.S.-federatie die wij de naam ‘Sjöttejeugd O.L.S.’ hebben gegeven.

Hierin werd genoemd dat er in een later stadium meer informatie zou volgen over de jeugddag die wij als commissie willen organiseren. Hierbij ontvangt u deze informatie.

De jeugddag zal een meerkamp worden waar we de jeugd t/m 15 jaar de spellen van de meerkamp willen laten spelen en de jeugd van 16 t/m 30 jaar als teamcaptains en begeleiders van de spellen willen inzetten.

 

Voor wie?

De spellen van de meerkamp zijn bedoeld voor de jeugd t/m 15 jaar. De jeugd van 16 t/m 30 willen we verzoeken om aan te sluiten als captains van de verschillende groepen en om te helpen bij het begeleiden van de spellen.

 

Wanneer?

De jeugddag zal worden georganiseerd op zaterdag 9 september 2017. Aanmelden is mogelijk t/m 4 september 2017.

 

Waar?

De jeugddag zal worden georganiseerd bij Schutterij Sint Leendert Urmond. Het richtadres voor de navigatiesystemen is de Beekstraat, waarbij we willen vermelden dat vanaf de brug in Urmond reeds borden staan aangegeven met daarop ‘schutterslokaal’. Deze kunnen worden gevolgd.

 

Programma?

De jeugddag zal beginnen rond 13.30 uur met de ontvangst van de jeugd, waarna we om 14.00 uur willen beginnen met een meerkamp. Tussendoor zullen er pauzes met hapjes en drankjes zijn en in de avond rond 17.45 uur zal er samen worden gegeten. De jeugddag zal tussen 19.00-19.30 uur worden afgesloten met het ophalen van de jeugd.

 

Hoe kan men zich aanmelden?

Zowel de jeugd t/m 15 jaar als de oudere jeugd kan zich aanmelden via jeugdcommissie@olsfederatie.com.

Gelieve het verzoek om bij het opgeven je naam, leeftijd en schutterij aan te geven zodat we alles kunnen inplannen.

 

Met vriendelijke schuttersgroeten,

Sjöttejeugd O.L.S.