Koningschieten 2022, kom naar de Pannenhof!

Het is alweer 3 jaar geleden dat we op ons terrein aan de Pannenhof een felle strijd streden om het Koningschap 2019. Onze penningmeester Har Sniekers ging met de eer strijken. Het hele seizoen vormde hij samen met Sandra Koenen een prachtig koningspaar.

Toen kwam corona, en viel er weinig meer te vieren. Har is na drie jaar nog steeds onze koning. Hé, wacht eens, drie jaar op rij koning. Dan ben je toch keizer of niet? Helaas voor Har, dát zit d’r niet in, hij zal gewoon weer aan de bak moeten.  Zal het hem dit jaar lukken zijn koningschap te prolongeren?

Naast de schutterij strijden traditiegetrouw ook onze Club van 50 en Animato om de eer. In 2019 feliciteerden we nog Peggy Bloem en Kristel Geelen. Gaat ze dat nu weer lukken?

Zondag 10 april 2022 is de dag. Sommigen zeggen koningschieten is het mooiste evenement van het jaar, en niet zonder reden. Kom gewoon eens kijken, iedereen is die dag van harte welkom op ons schuttersterrein aan de Pannenhof.

Proef de altijd gegarandeerde sfeer en gezelligheid binnen onze vereniging. Wie weet gaat er een wereld voor je open, en sta je in 2023 zelf onder de buks.

10 april, Pannenhof!