Hugo presenteert zich in Berg

Kapotgeschoten latten, een succesvol team met een eerste plaats en een commandant in wording die meteen van zich doet spreken…het bondsschuttersfeet in St. Odiliënberg had het allemaal.

Het was alweer even geleden dat we zo’n foto mochten maken, maar in Berg schoot ons C-Team, bestaande uit Maurice van Hugten, Louis Briels , Wiel Geurts, Paul Derksen, Marij Nakken en Corrie Tobben zich met maar één kavelronde naar de eerste plaats. Proficiat!

Minstens net zo mooi als dit succes tijdens het laatste bondsfeest van 2018 was ook het eerste optreden van Hugo Luijten als commandant van onze vereniging. Ton Abels liet hem voor dit feest de eer toekomen, en hoe! Met behoorlijke zenuwen voorafgaand aan z’n optreden behaalde hij gewoon de ereprijs. Het ongelukje met z’n bril mocht die prestatie zelfs niet verderven.

Professioneel en goed! Proficiat Hugo!

En voor de rest..prima weer. Compleet zelfs weer met tribuneplaatsen voor de enkeling met interesse voor de Grand Prix in Spa.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”70″ gal_title=”Bondsschuttersfeest St. Odiliënberg 2018″]