Het schietseizoen is weer geopend

Geen eieren gezocht dit paasweekeinde, maar met z’n allen vol enthousiasme het schietseizoen geopend! 

Nadat op zaterdagochtend een aantal leden zich helemaal hadden uitgeleefd om het terrein er weer keurig bij te laten liggen, en de kantine weer helemaal voor te bereiden op dé eerste dag van het jaar, was het op Paasmaandag zover: het schietseizoen 2018 is weer geopend.

Dat iedereen d’r weer zin in had bleek wel uit de mooie opkomst. We hebben kunnen oefenen met 6 volledige zestallen (!)

Onder het genot van een lekker pilske, sommigen een spaatje en een enkeling een lekker kopje lichtbruine thee, hebben we met z’n allen een gezellige dag meegemaakt. Een speciaal woord van dank aan Peter Berben hierbij. Peter sponsorde het eerste vaatje van 2018.

Een dag met prima schietresultaten ook! En dat met de oude reservebuksen, de nieuwe bewaren we nog even voor het echte werk.

Wordt een goed jaar.

[Best_Wordpress_Gallery id=”41″ gal_title=”Opening Schietseizoen 2018″]