Bondsschuttersfeest Herkenbosch 27 augustus 2017

Schutterij, Fluit en Trommelkorps St. Sebastianus Herkenbosch viert haar 475 jarig bestaan. Vandaag werd dat nog eens bekroond met een keurig verzorgd Bondsschutterfeest.

Op een perfecte locatie, een even zo goede organisatie én met prachtig zomerweer hadden alle 27 deelnemende teams alle ingrediënten  ter beschikking om er een geslaagde middag van te maken. En dat werd het ook, ondanks het feit dat niet iedere schutter vandaag even goed met het lekkere, felle en warme zomerzonnetje overweg kon. Een aantal schoten misten doel, waardoor de resultaten in deze teamsport vandaag een beetje uitbleven. Behalve bij de jeugd! Zij presteerden, je zou bijna zeggen, zoals we gewend zijn, bovenmaats goed en vielen weer royaal in de prijzen.

Buiten aan de bomen was het afkavelen slechts weggelegd voor één van onze zestallen, het E-team. Na 2 kavelrondes om de tweede plaats in het dagklassement zijn zij uiteindelijk geëindigd op een mooie derde plaats.

Al met al een mooi, laatste schuttersfeest van het seizen 2017.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”Bondsscuttersfeest Herkenbosch 2017″]