Mart Roumen nieuwe koning 2017 Sint Sebastianus

Op zondag 23 april heeft bij schutterij St. Sebastianus Heel het jaarlijkse koningschieten plaatsgevonden. We hebben eerst ons huidige koningspaar, Skott Franssen en Sandra Coenen, thuis afgehaald waarna we terugkeerden naar ons clublokaal, café Oppe Linj.Hier hebben we van een goed verzorgde brunch genoten en vervolgens togen we onder muzikale begeleiding van drumfanfare Animato naar ons schietterrein aan Pannenhof. Onze beschermheer, Henk Bloem, opende het koningschieten door het lossen van het 1e schot. Zoals al jaren gebruikelijk hielden ook drumfanfare Animato en de Club van 50 een schietwedstrijd om de beste schutter van hun club te bepalen. Bij drumfanfare Animato viel als eerste de houten plaat naar beneden, het was Kristel Geelen die het winnende schot loste. Bij de club van 50 duurde het iets langer voor de beslissing viel, Wiel Bouwens bleek de beste schutter en werd hier winnaar.
Bij de schutterij viel de beslissingin de 7e schietronde. Het was Mart Roumen die de vogel naar beneden wist te halen en eiste hiermee het koningschap 2017 voor zich op.
Mart zal samen met Semmy Mulder het nieuwe koningspaar van schutterij St. Sebastianus vormen en wij wensen ze veel succes toe bij alle activiteiten van het komende schuttersseizoen.
Tevens ontvingen deze dag onze marketentsters de nieuwe vaatjes, ze werden aangeboden door leden van de club van 50. Deze club die de schutterij al jaren ondersteunt heeft het mogelijk gemaakt om deze nieuwe vaatjes aan te schaffen.
Als schutterij zijn wij hen dan ook hier zeer erkentelijk voor.
Vervolgens werden alle winnaars gehuldigd en ontvingen de bijbehorende bekers. Na afloop volgde er een muzikale rondgang door het dorp met uiteraard een bezoek aan de plaatselijke horeca, waarna de dag gezellig werd afgesloten bij ons clublokaal.

Foto’s van deze dag:

[Best_Wordpress_Gallery id=”12″ gal_title=”Koningschieten 2017″]